Unable to join meeting through Web SDK as attendee (1.7.9)

Hello! We’ve integrated the Zoom Web SDK into our site, and it was working great when using v1.7.7. Since updating to 1.7.9, we’ve experienced issues with joining as attendee (role id 0). Even with the right signature, the screen simply fades to white and the join is never successful.

When reverting to v 1.7.7, everything works again. Did anything change with regards to how attendees enter a meeting in 1.7.9? Please help!

Are you running in port 80 or 443?

We’re running our platform on port 443.

Anything in the console?

A cookie associated with a cross-site resource at https : // zoom . us / was set without the SameSite attribute. A future release of Chrome will only deliver cookies with cross-site requests if they are set with SameSite=None and Secure. You can review cookies in developer tools under Application>Storage>Cookies and see more details at https://www.chromestatus.com/feature/5088147346030592 and https://www.chromestatus.com/feature/5633521622188032.

^ The above is logged only when trying to join the meeting as attendee. (Had to unlink the zoom to be able to post)

The above was for Chrome, Safari has no helpful logs.

Figured it out. :slight_smile: Silly mistake on our end. I had an “Enter now” modal that was set to be hidden only after the Zoom join was successful. The modal was hiding the Check Captcha button.

2 Likes

Following up, does anybody know if there’s a way to disable the captcha?

Saw this on another thread: Zoom Web SDK needs BIG improvements

Hey @fareeha,

Happy to hear you figured out the issue! :slight_smile:

Thanks @daniel2 for your suggestions!

Thanks,
Tommy

1 Like