SDK 1.7.4, error modal title "Joining meeting timeout." message "The service is temporarily"

I have the same problem, with all ids i’ve been created.
This working fine with 1.7.2 version, until past friday

1 Like

same issue here, only a problem for some of our customer’s accounts while others are working after the 1.7.4 upgrade.

This still doesn’t work, even with your sample app project, added my zoom api keys, trying to join a scheduled meeting and we can’t get past this “The service is temporarily” message.

Hi @areyes, @dev5

If you can DM me the meeting IDs that are working and not working also your developer emails from marketplace so that we can continue investigating this issue.

Thanks

I am just getting started w/ this SDK by trying to run the sample app and getting the same message. Just so I understand, for those that have been here before, should I expect a resolution to be posted here?

@frank1,

Yes, we’ll post a resolution as here and throughout the forum as soon as the fix is place.
Developer impacting changes during COVID-19

Update, now I get an invalid password message. This is new.

I traced this new behavior down to passwords with special characters in it like @, something that will be escaped. I made it a simpler password and was able to join with the sample app.

My guess is the code changes on /info endpoint don’t html-unescape the password correctly @Michael_Purnell

1 Like

Hey @stan_b,

Thanks for pointing that out, please use alphanumeric passwords until we fix the issue.

-Tommy

Does anyone know what the sample app is actually supposed to do? Behavior has changed for me. I am no getting the a message saying the request timed out, but the actual httprequest response indicates that the signature is invalid.

Hello All,

As of this morning websdk 1.7.4 seems to be working for us, no more “The service is temporarily”.

Sincerely,

Anton

1 Like

This is working for me this morning - thanks @Michael_Purnell

@AussieInSeattle,

Glad that it’s working. We are working on new versions of the WebSDK to improve the user experience. In the meantime let us know if you need anything else.

Thanks

I certainly hope that new update is not going to go as “well” as this one did… :slight_smile:

hey guys, it´s working for me too! thank you support team for the fix!

@Michael_Purnell - We are struggling to get this working with 7.4 WebSDK. Have tried to switch off waiting room, tried different meeting id with no luck. Any support and help you could provider is greatly appreciated.

Hi @rsatyan,

A workaround would be to deactivate your Accounts JWT app and reactivate it again. Can you let me know if this works for successfully joining meetings that do not have waiting room feature?

Thanks

Hi @anton.skvortsov @rsatyan,

We’ve released a new version of the Web SDK 1.7.5. This should take care of the waiting room issue and joining error.


Let us know if this works for you or not.

@Michael_Purnell It did not work.

  1. Deactivated JWT app and reactivated.
  2. Upgraded to 1.7.5
  3. Using meeting id = 4454371914

Hi @rsatyan,

Please DM me your account number & API Key/Secret.

@Michael_Purnell - Sent you a DM of the information you requested.