QA endpoint returns empty array

Description
I am using QA Endpoint to take QA from a webinar, but something is not ok. The endpoint returns an empty array even though I had a lot of questions in my webinar instance. Perhaps something was not saved after the webinar ended.

Error
{
“id”: 83397299547,
“questions”: ,
“start_time”: “2021-02-03T10:47:25Z”,
“uuid”: “Djz1YhtTTuOtrlHBU+eKfA==”
}

Which App Type (OAuth / Chatbot / JWT / Webhook)?
OAuth

Which Endpoint/s?

Best Regards,
Ionut Paduraru

Hi,

  • Has the webinar ended? This endpoint only works if the webinar is in the past.
  • Are you able to see the questions in a report that you download from https://us02web.zoom.us/account/report/webinar
  • Did you delete the questions in the webinar, or did you just move them to the ‘Answered’ or ‘Dismissed’ column?

Thanks,
Alex

Hi @alexmayo,

The questions were in the Answered section.
I am able to see the questions in the generated csv report.

Best Regards,
Ionut Paduraru

Hi @ionutandrei1997,

Thanks for reaching out about this. This appears to be a bug, and we are looking into it. (ZOOM-203275)

Best,
Will

P.S. Good questions and thanks for jumping in, @alexmayo!

2 Likes

Is there any chance to fix this by Monday? I need this endpoint…

Best Regards,
Ionut Paduraru

Hey @ionutandrei1997,

Thank you for the update. Unfortunately, we are unable to expedite the resolution of this bug. Currently, our engineering team plans to release the fix as part of our February update.

Thanks,
Max

Any updates on this?

Hey @lydtcevk,

I don’t have any new information for you on this just yet but we plan to release an update to the API at the end of the month. Please subscribe to updates on our changelog to stay up-to-date on new releases.

Thanks,
Max

1 Like